2752091630 6972424580 Αλκιβιάδου 25, Ναύπλιο Αργολίδα 21100 dimaspan@gmail.com
hero image
     
 
Οικοδομικές Εργασίες - Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις Ταρατσών - Aναπαλαιώσεις - Ενίσχυση Στατικών Στοιχείων - Επίβλεψη - Μπετά - Εποξειδικά Δάπεδα | Ναύπλιο Αργολίδα


Υπευθυνότητα, τεχνογνωσία κι επαγγελματισμός χαρακτηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση του ΔΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που εδρεύει στο Ναύπλιο, όπου εδώ και 35 χρόνια, παρέχει άμεση εξυπηρέτηση, ποιοτική εργασία, ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που αρμόζουν σε κάθε οικοδομική εργασία, που έχει να κάνει με μονώσεις, στεγανοποιήσεις ταρατσών, αναπαλαιώσεις, ενίσχυση δομικών στατικών στοιχείων, επισκευές παλαιών μπετονένιων κτιρίων, αναπαλαίωση ή ανακατασκευή ιδιωτικού, επαγγελματικού ή δημόσιου χώρου και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, παραδίνοντας ποιοτικά και στιβαρά έργα, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης τους.
 
 
     
 
 
 
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΥΘΥΝΗ
 
 
 
  Όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με συνέπεια στον απαιτητικό χώρο των οικοδομικών εργασιών, θέτοντας σαν απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ιδανικό αποτέλεσμα, τη λεπτομερή μελέτη, τα καλύτερα υλικά και τη προσεχτική δουλειά, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ολοκλήρωση της οποιαδήποτε εργασίας με ταχύτητα, προσοχή και ταυτόχρονα με άριστα αποτελέσματα.  
     
  Εστιάζουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες, τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα, έτσι ώστε το όνομά μας να κατέχει περίοπτη θέση στο χώρο των πάσης φύσεως οικοδομικών εργασιών και μονώσεων, αποτελώντας εγγύηση στην τοπική αγορά του Ναυπλίου αλλά και σ’ ολόκληρη την Αργολίδα.  
     
 
 
 
   
 
     
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εξειδικευόμαστε σε πάσης φύσεως μονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών, χρησιμοποιώντας με μαστοριά και τέχνη, πάντα πιστοποιημένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας που αποτελούν εγγύηση ότι η επένδυσή σας θα έχει αξία στο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
   
 
     
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

Διαθέτουμε τεχνογνωσία τόσο στο τομέα της μελέτης, όσο και στον τομέα της κατασκευής σε εργασίες ενίσχυσης του φέροντος οργανισμού, σε ειδικές αναστηλωτικές εργασίες, επισκευές κι επιδιορθώσεις κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
   
 
     
  ΜΠΕΤΑ

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασίες μπετόν, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου και την εγκεκριμένη από το πολεοδομικό γραφείο στατική μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
   
 
     
  ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις προδιαγραφές, την αξιοπιστία και στην εφαρμογή των υλικών, έχοντας εξοπλισμό επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης κι εμπλοκή μας σε διάφορα οικοδομικά και τεχνικά έργα κάθε είδους, μεγέθους και χρήσεων, βρισκόμαστε στην προνομιακή θέση να μας εμπιστεύονται επαγγελματίες μηχανικοί έτσι ώστε να αναλάβουμε και την επίβλεψη κάθε οικοδομικού έργου, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η κατασκευή του είναι μια σύνθετη και σοβαρή εργασία, που απαιτεί τεχνικές γνώσεις, εξειδίκευση, διοικητικές ικανότητες, κυρίως όμως εμπειρία για την ορθή και έντεχνη υλοποίηση του.

Έτσι, έχουμε καταφέρει να είμαστε ο κατασκευαστικός σας σύμμαχος!
 
 
 
 
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ:
  την εμπειρία μας  
  τη τεχνογνωσία μας
  τον επαγγελματισμό μας  
  την εξειδίκευσή μας  
  τη μαστοριά μας
 
 
     
 
Οικοδομικές Εργασίες - Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις Ταρατσών - Aναπαλαιώσεις - Ενίσχυση Στατικών Στοιχείων - Επίβλεψη - Μπετά - Εποξειδικά Δάπεδα | Ναύπλιο Αργολίδα


Μέσα στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς, εξασφαλίζοντας σε όλες τις εργασίες μας πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας άρα και άρτιες κατασκευές.

Όλοι εμείς που συγκροτούμε την οικογενειακή επιχείρηση του ΔΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, είμαστε από τον πρώτο έως τον τελευταίο, ο σύμμαχός σας στις οικοδομικές εργασίες που θα μας εμπιστευθείτε, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα έργα που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και τιμώντας πιστά όλα αυτά τα χρόνια το: «ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ»!
 
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για ένα ραντεβού
έτσι ώστε να μελετήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει
και να βρούμε την ιδανικότερη λύση!