2752091630 6972424580 Αλκιβιάδου 25, Ναύπλιο Αργολίδα 21100 dimaspan@gmail.com
 
 
 
     
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Είτε πρόκειται για νέα, είτε για προϋπάρχουσα οικοδομή ιδιωτικού, επαγγελματικού ή δημόσιου χώρου, μπορούμε ν’ αναλάβουμε υπεύθυνα, κάθε είδους μονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών.
 
     
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η εμπειρία μας, η γνώση μας αλλά κι ο σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να παραδίνουμε ποιοτικά και στιβαρά έργα, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης τους.
 
     
     
  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς, εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο, πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας, σε όλες τις εργασίες μας.
 
     
     
  ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Διαθέτουμε ικανούς τεχνίτες με τεχνογνωσία και μεράκι, που μπορούν να εγγυηθούν την ολοκλήρωση της οποιαδήποτε εργασίας με ταχύτητα, προσοχή και ταυτόχρονα με άριστα αποτελέσματα.
 
     
 
 
     
 
Οικοδομικές Εργασίες - Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις Ταρατσών - Aναπαλαιώσεις - Ενίσχυση Στατικών Στοιχείων - Επίβλεψη - Μπετά - Εποξειδικά Δάπεδα | Ναύπλιο Αργολίδα


Διαθέτοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στον απαιτητικό χώρο των οικοδομικών εργασιών, η οικογενειακή επιχείρηση του ΔΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που εδρεύει στο Ναύπλιο, βρίσκεται στη προνομιούχα θέση όχι μόνο να προτείνει ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που αρμόζουν σε μονώσεις, στεγανοποιήσεις ταρατσών, αναπαλαιώσεις, ενίσχυση δομικών στατικών στοιχείων, επισκευές παλαιών μπετονένιων κτιρίων, αναπαλαίωση ή ανακατασκευή ιδιωτικού, επαγγελματικού ή δημόσιου χώρου, αλλά και να παραδώσει ποιοτικά και στιβαρά έργα, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εξειδικευόμαστε σε πάσης φύσεως μονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών, χρησιμοποιώντας με μαστοριά και τέχνη, πάντα πιστοποιημένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας που αποτελούν εγγύηση ότι η επένδυσή σας θα έχει αξία στο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

Διαθέτουμε τεχνογνωσία τόσο στο τομέα της μελέτης, όσο και στον τομέα της κατασκευής σε εργασίες ενίσχυσης του φέροντος οργανισμού, σε ειδικές αναστηλωτικές εργασίες, επισκευές κι επιδιορθώσεις κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΠΕΤΑ

ΜΠΕΤΑ

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασίες μπετόν, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου και την εγκεκριμένη από το πολεοδομικό γραφείο στατική μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις προδιαγραφές, την αξιοπιστία και στην εφαρμογή των υλικών, έχοντας εξοπλισμό επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δείτε ένα μικρό δείγμα των έργων μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για ένα ραντεβού έτσι ώστε να μελετήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει και να βρούμε την ιδανικότερη λύση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ